Bimeon

Søg på nettet

Artikler

Vedligeholdelse af marmor lamper

Vedligeholdelse af marmorlamper er en vigtig del af arbejdet med at holde disse smukke stykker i god stand. Selv om marmor lamper kan være dyrere end andre typer belysning, giver de et unikt udseende til ethvert hjem og er den ekstra pleje værd. Her er nogle tips til vedligeholdelse af dine marmor lamper:

 

– Rengøring – Støv din marmor lampe regelmæssigt af med en blød klud eller en støveklud. Du kan også bruge en fugtig klud, hvis det er nødvendigt. Undgå at bruge skrappe kemikalier som blegemiddel eller ammoniak, da dette kan beskadige marmor overfladen. Hvis der er tale om hårdere snavs og pletter, kan du bruge en blanding af mild sæbe og varmt vand til at rengøre lampen med. Tør overskydende væske af straks efter rengøringen, så det ikke forårsager misfarvning på marmoren. 

 

Misfarvning på din marmor lampe i forbindelse med rengøring, vil være en rigtig ærgerlig faktor, da det både vil gøre lampen mindre pæn, men det kan også mindske værdien på lampen.

 

– Polering – For at bevare den lyse finish på dine Marmor lamper bør du jævnligt polere den med en blød klud og et passende smøremiddel eller voks. Dette vil være med til at holde marmoret skinnende og forhindre misfarvning og falmning med tiden.

 

– Beskyttelse – For at forlænge din marmor lampe skal du bruge filtpuder på alle kontaktflader for at undgå ridser eller skår i overfladen. Sørg for, at alle ledninger er sikre for at undgå elektriske farer, og udskift eventuelle ødelagte pærer med det samme. Hold dine lamper væk fra direkte sollys, da dette kan forårsage falmning og beskadigelse af materialet med tiden.

 

Ved at følge disse trin kan du sikre, at din smukke marmor lampe holder sig flot i mange år fremover. Ved at tage god pleje af dine marmorlamper, kan du nyde den skønhed og elegance, som de bringer til ethvert rum i dit hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *